slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 7.6.2009 Vlkoš – Moravany 2:9

autor zelickoo 9.Červen 2009

Sestava: Grufík, Marčík, Hlaváč P., Zemčík, Zýbal, Klimeš L, Klimeš J., Cahlíková, Hulcký, Kroutil, Pimek

Branky: 4 x Klimeš J., 2x Hlaváč P., Hulcký, Marčík, Klimeš L.

Do tohoto utkání jsme nastoupili s novými dresy, které nám hned ze začátku přinesly štěstí. Hned po pěti minutách jsme se dokázali dostat do vedení po přesném zásahu P. Hlaváče. O pár minut později přidal další branku i J. Klimeš. Již v desáté minutě jsme se dostali do pohodlného vedení 0:3 zásluhou autora prvního gólu. Ale vše nebylo tak růžové, jak se původně zdálo. Vlkoš na náš tlak dokázal odpovědět gólem na 1:3. Naštěstí J. Klimeš udeřil podruhé a zvýšil na 1:4. Poté však domácí opět snižovali, a to na 2:4. Do poločasu se ještě trefil T. Hulcký a bylo to 2:5.

Druhý poločas začal soupeř vyvíjet velký tlak, kterému jsme se ale dokázali ubránit. Naopak střela J. Klimeše, která se opřela o břevno, skončila v síti. Potom se hra jakoby uklidnila, ale my jsme nic neponechali náhodě. V 57. minutě zvyšoval už na 2:7 L. Klimeš. A chvíli na to byl v pokutovém území soupeře faulován J. Klimeš a nařízenou penaltu se štěstím proměnil D. Marčík. 2:8. Stejný hráč pak ještě orazítkoval břevno. Poslední gól do sítě soupeře ještě zaznamenal J. Klimeš, takže jsme si se soupeřem poradili a odvezli si 3 body po výhře 2:9.

Hodnocení trenéra: Očekával jsem, že tento zápas nebude lehký, ale po deseti minutách jsem si byl téměř jistý, že soupeře zdoláme. Kluci hráli dobře kombinačně, obrana i útok pracovali precizně. Zároveň bych chtěl pochválit Kubu Grufíka, který nás v brance podržel a za inkasované góly nemohl.

Komentáře jsou uzavřeny.