slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 27.03.2016 Kozojídky – Moravany 4:2 (3:1)

autor zelickoo 20.Květen 2016

Branky: 6. Richard Slovák z penalty, 38. Zdeněk Šrahůlek, 45. Ondřej Březina, 87. Jan Petrucha – 3. Martin Měsíček, 50. Radek Hudec

Rozhodčí: Kolář

Diváci: 80

Oslabené Moravany, které v zimní přestávce přišly o útočníka Otáhala i středopolaře Holečka, nestačily na Kozojídky, které pod vedením nového trenéra Zdeňka Bučka a se třemi hráči Veselí nad Moravou v základní sestavě braly po výhře 4:2 všechny body. Premiéru v novém dresu si odbyl Jan Petrucha. Posila z Kněždubu skórovala hned v prvním soutěžním zápase.

Vítězství domácího týmu, za který kromě brankáře Grombíře nastoupili také veselští mladíci Symerský s Furym, bylo zasloužené, ale nerodilo se vůbec lehce. Slavoj totiž zaskočil protivníka hned ve 3. minutě, kdy se trefil Měsíček. Kozojídky ale odpověděly téměř okamžitě. Vyrovnání zařídil Slovák, který proměnil pokutový kop nařízený sudím Kolářem za ruku jednoho z hostujících hráčů. Celku z Veselska vyšel hlavně závěr prvního poločasu. Nejprve završil obrat obránce Šrahůlek, radost domácích příznivců znásobil Březina. Nejlepší střelec Kozojídek v letošním ročníku těsně před pauzou zvýšil na 3:1. „Ondra původně neměl vůbec nastoupit, protože nebyl stoprocentně fit, ale nakonec do toho šel a pomohl nám,“ uvedl předseda SK Kozojídky Viktor Kolůch.

Moravanům vysvobodila až poločasová přestávka. Hostům parádně vyšel vstup do druhé půle, když krátce po změně stran snížil Hudec. Ten využil chybu brankáře Grombíře a pohodlně doklepl balon do sítě. Kozojídky, kterým citelně scházeli gólman Bančák, Dalibor Gloza a Tomáš Doupovec, znejistěly a zbytkem utkání se spíše protrápily. Domácím hráčům nesvědčil ani silný vítr, který jim znepříjemňoval život. „Z naší strany to byla taková křeč,“ uznal Kolůch. Ten však byl třem bodům rád. „Na to, že to byl první jarní zápas, tak to ještě ušlo. První poločas byl z naší strany celkem dobrý. Hrál se celkem slušný fotbal. Druhá půle už byla méně líbivá. Bylo to takové nemastné, neslané,“ dodal Kolůch.


Zdroj: http://hodoninsky.denik.cz/fotbal_region/posileny-kostelec-zvitezil-v-dolnich-bojanovicich-straznice-zdolala-mikulcice-20160329.html

Komentáře jsou uzavřeny.